19. kesäkuuta 2018

Jukola 18

Heippa! Mun viimeinen viikonloppu Suomessa meni mökkeilessä ja Jukolan viestissä. Tämä oli nyt itselläni neljäs kerta, kun olin juoksemassa päivällä juostavassa Venlojen viestissä. Päivä oli todella lämmin, ja vähän muutenkin epäilytti miten juoksu omalta osaltani sujuu kun en ole ihan kauheasti treenannut. Lopulta se menekin odotettua paremmin ja jopa paransin meidän joukkueen sijoitusta yli 170 sijaa. 

fullsizeoutput_1a02 fullsizeoutput_19ff fullsizeoutput_1a00 fullsizeoutput_1a01 fullsizeoutput_1a03 fullsizeoutput_1a04

Saavuimme kilpailupaikalle hyvissä ajoin, että ehdimme nähdä Venlojen viestin yhteislähdön. Sen jälkeen aika kului lähinnä odottaen oman osuuden alkua. Kun osuuteni oli juostu, loppuilta oli ns vapaata ajanviettoa kavereiden kanssa odottaen illan kohokohtaa, eli Jukolan viestin lähtöä.

fullsizeoutput_1a0c fullsizeoutput_1a0d fullsizeoutput_1a0a fullsizeoutput_1a0b fullsizeoutput_1a0e fullsizeoutput_1a09 fullsizeoutput_1a0f
Jälleen kerran Jukolan viesti starttasi aivan uskomattomassa tunnelmassa tuhansien otsalamppujen valaistaessa ja kymmenien tuhansien ihmisten kannustaessa. Iskä juoksi aloitusosuuden Jukolassa, ja lähdimme heti hänen osuutensa jälkeen takaisin kohti kesämökkiä, sillä seuraavana päivänä oli serkkuni konfirmaatiojuhla, ja piti ehtiä kirkkoon ajoissa.
fullsizeoutput_1a18 fullsizeoutput_1a17 fullsizeoutput_1a1a fullsizeoutput_1a19

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti