6. kesäkuuta 2018

Suomen kesä

lentokone Starbucks berlin Moikka! Nyt olen jo aika hyvin ehtinyt kotiutua takaisin Suomeen ainakin joksikin aikaan. Kotimatka Dresdenistä Suomeen ei kuitenkaan mennyt kovin onnistuneesti, sillä bussi Dresdenistä Berliiniin oli pari tuntia myöhässä, enkä millään enää siinä vaiheessa ehtinyt koneeseeni. Onneksi saatiin buukattua liput seuraavalle lennolle, joten pääsin vielä samana iltana kotiin Suomeen. Sainpahan siinä pari tuntia lisäaikaa kierrellä Berliiniä.
senaatintori lammassaari lammassaari soukka soukka tammisaarisatama tammisaari auto
On kyllä olleet parhaat viikot ainakin tähän asti täällä Suomessa. Tavoitteena oli, että joka päivä teen jotain enkä jää vain kotiin tylsistymään, ja ainakin omasta mielestäni olen onnistunut siinä hyvin. Säätkin ovat suosineet hyvin täällä ollessani. Jo ennen kuin tulin Suomeen, olin tehnyt itselleni ns. bucket listin, mitä kaikkea tehdä Suomessa, jossa oli mm. heittää talviturkki, tehdä roadtrip, mennä katsomaan auringonlaskua ja käydä mökillä yms. ja niitä olenkin saanut hyvin tehdyksi. Viime viikolla kävin DIA -pääsykokeissa lähinnä vain katselemassa millainen koe se oli. Ehkä ensi vuonna sitten luen paremmin ja pääsen sisään.
yo yosivikset yoselfie yopöytä yokuva
Lauantaina valmistuin virallisesti lukiosta ja sain viimein valkolakin päähän. Päivä oli kyllä todella rankka eikä huonosti nukuttu yö ainakaan edesauttanut asiaa. Silti päivä oli varmasti yksi parhaimmista ja ikimuistoisista päivistä elämässäni. Sain muuten nyt vihdoin oman kameran ylppärilahjaksi, jolla tulen luultavasti jatkossa kuvaamaan kuvat tänne bloginkin puolelle.
porkkalaniemi porkkalaniemi1 porkkalaniemi2 porkkalaniemi3 hietsu hakaniemi silta juna
Muuten olen tässä loman aikana tavannut paljon kavereita ja tehnyt kaikkea mahdollista, osa vähän enemmän suunniteltua, ja osa extemporea. Eilen päätettiin Nooran kanssa, että lähdetään moikkaamaan Tiiaa Tampereelle, ja nyt sitä istutaankin jo onnibussissa kohti Hervantaa. Enää suurempia suunnitelmia tälle lomalle ei Jukolan lisäksi ole, mutta saa nähdä mitä kaikkea tässä vielä keksii :)

2 kommenttia: