19. kesäkuuta 2017

Sailing

Holland Holland
Heippa taas! Oltiin siis viime keskiviikosta asti oltu meren päällä purjehtimassa. Tultiin Medemblikin satamaan keskiviikkoiltana melkein keskiyöllä, joten asettauduimme vain aloillemme ja menimme nukkumaan. Torstaina sitten käytiin vielä nopeasti kaupassa, jonka jälkeen alkoi minun ensimmäinen purjehdusreissu. Purjehdimme siis pelkästään IJsselmeer -nimisessä lahdessa.
Holland Holland Holland Holland Holland Holland Holland Holland
Torstaina oli tosi hyvä sää ja purjehdimme kylään nimeltä Enkhuizen. Matka sinne meni hyvin. Oli tosi hyvä sää, joten oli ihanaa mennä kannelle istumaan ja laittaa jalat laidan yli veteen. Enkhuizeniin ei kestänyt kuin pari tuntia veneellä, joten meillä oli vielä paljon aikaa loppupäivästä kierrellä kaupunkia ja rentoutua kannella. Seuraavana aamuna menimme vielä keskustaan, kun kaupat olivat auki ja, sitten jatkoimme matkaa seuraavaan kylään, Hoorniin. Sinnekin matka kesti noin kaksi tuntia. Illalla menimme kiertelemään kylää ja pysähtymään terassille istumaan.

Holland
Näyttökuva 2017-06-17 kello 22.06.06
Siinä vielä kartta, josta voi bongata kyseiset kylät, joissa kävimme
Lauantaina palasimme takaisin alkupisteeseen Medemblikiin, jossa vielä nukuimme yhden yön. Purjehtiminen oli kyllä kokonaisuudessaan ihan mahtava kokemus, ja pidin siitä kovasti! Oon tosi kiitollinen, että pääsin kokemaan myös tälläistäkin tämän ”vaihdon” aikana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti