5. maaliskuuta 2017

Viikonloppukuulumiset

fullsizeoutput_683 fullsizeoutput_67f Nuuksio fullsizeoutput_680 fullsizeoutput_682 fullsizeoutput_684 Moikka! Tämä viikko on kulunut mun mielestä tosi hitaasti. Ehkä se saattaa johtua siitä, että olen lähdössä ensi torstaina Berliiniin, ja matkan odotus on pyörinyt koko ajan mielessä. Taas kerran on ainakin todistettu, että odottavan aika on pitkä!

Tää viikonloppu on mennyt ihan mukavissa merkeissä. Kurkkukipu vaivaa vieläkin parin viikon takaisesta flunssasta, mutta silti uskalsin mennä eilen treeneihin, eikä olo ole onneksi ainakaan pahentunut. Eilen illalla menin katsomaan kaverini Pauliinan kanssa elokuvan La La Land, joka oli todellakin näkemisen arvoinen! Pidin leffasta tosi paljon, ja vielä tänäänkin olen kuunnellut spotifysta elokuvan soundtrackeja. Tänään näin kaveriani Ainoa. Hän oli saanut hiihtoloman aikana ajokortin, ja päätimme lähteä kuvailemaan Nuuksioon. Ilta alkoi jo kuitenkin hämärtyä kun saavuimme sinne, joten kuvista ei tullut ihan sellaisia kuin olisimme toivoneet. Päätin kuitenkin laittaa tähän jotain kuvia päivästä.
Seuraava postaus saattaakin olla jo Berliinistä, ellei tule vielä jotain kirjoittamisen aihetta. Ai niin, ja huomenna mulla alkaa vihdoin ja viimein pitkään odotettu autokoulu!

2 kommenttia: