12. maaliskuuta 2017

Berlin day 2

Berlin Berlin Berlin Berlin Berlin Berlin Berlin Berlin Berlin Berlin Berlin Berlin Eilen vietimme lähinnä turistipäivää. Käytiin aamulla kiertämässä Primark, jossa kuluikin rahaa ja aikaa enemmän kuin oltiin varauduttu. Heitettiin ostokset huoneeseen ja lähdettiin metrolla kohti Potsdamer Platzia. Siellä kävimme Sony centerissä, josta ostimme Dunkin' Dounutsista donitsit mukaan ja lähdimme kävelemään kohti Holocaust muistomerkkiä ja Brandenburgin porttia. Matkalla tulikin pari pientä sadekuuroa emmekä tietenkään oltu varauduttu sateeseen. Kuitenkin päämäärässä alkoi taas aurinko paistamaan. Jatkoimme matkaa puistoon, josta poikkesimme Saksan valtiopäivätalon ohi päämääränä liikenneympyrä, jossa on ns. "voitonpylväs" keskellä. Sieltä palasimme bussilla Kurfürstendamm:iin hotellillemme päin syömään kaupasta ostettuja susheja.

2 kommenttia:

  1. Oletpa ottanut kivoja matkakuvia reissulta :) Berliini näyttää tosi mielenkiintoiselta paikalta! Itse olen käynyt vain Hampurissa, mutta myös Berliini olisi kiva kokea :-)

    VastaaPoista
  2. Kiitos! :) Joo itsellänikin on siitä jo 6 vuotta kun viimeksi kävin Berliinissä niin oli kiva taas käydä! Tosi ihana suurkaupunki.

    VastaaPoista