18. helmikuuta 2017

Prinsessapäivä

wanhat2017 Huhhuh, nyt on tosiaan pitkään odotetut vanhojen tanssit tanssittu. Kaikki esitykset olivat eilen perjantaina, poiketen edellisvuosien 2. päivän tanssiesityksistä. Mielestäni se oli loppujen lopuksi ihan kiva, että tanssimme vain yhtenä päivänä, sillä ensinnäkin tanssimme ensin yläkoululle ja lukiolle ennen illan pääesiintymistä vanhemmille, joten pystyimme vielä korjata aamuesityksessä tehtyjä mokia sekä toiseksi torstaipäivä ei mennyt valmistautuessa, joten näimme penkkarit ja abishow:n.
wanhat2017 wanhat2017 Perjantai lähti käyntiin klo 6. Oikeastaan heräsin jo neljältä, enkä enää saanut nukuttua loppuyönä. Noora oli luvannut meikata minut ja aloitimme heti tekemään meikkiä. Kampaaja oli varattu klo 7, joten teimme meikin loppuun samalla kun hiuksiani laitettiin. Onneksi aikaa oltiin varattu riittävästi ja ehdimme hyvin koululle yhdeksäksi. Koululle esiintyminen alkoi vanhojen aamunavauksella 9.45 josta jatkui suoraan tanssiesitys. Illan esitys alkoi klo 16. Esitysten välissä oli paljon aikaa, johon sisältyi luokissa kiertely, juhlalounas ja valokuvaus.
wanhat2017 wanhat2017 Untitled Tanssin kaverini Marien kanssa, sillä tiesin jo heti lukiopaikan varmistuesssa, ettei koulussamme tule olemaan tarpeeksi poikia tanssipareiksi. Siitäkin huolimatta meillä oli todella hauskaa, ja saimme molemmat tanssia sekä pojan että tytön rooleissa tasaisesti. Tanssien jälkeen oli vuorossa jatkot, joita ennen tulimme valmistautumaan meille pienellä kaveriporukalla. Päivä oli todella rankka, mutta yksi elämäni parhaimmista!

2 kommenttia:

  1. Oijoi, mäkin haluan tanssia wanhat, mutta oon amis! :D Amiskan huonoja puolia tämä, mutta näyttääkin siltä että päivä oli täydellinen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. äää voi eei :I kyllä sä varmasti vielä joku päivä saat viettää omaa prinsessapäivääsi!

      Poista