10. heinäkuuta 2017

Paluu Suomeen

Moikka! Nyt ollaan sitten kotiuduttu takaisin Suomeen. Mulla oli paluulennollakin taas välilasku Berliinissä niin kuin menomatkallakin, ja Suomeen lento laskeutui vasta n. 0:30. Ensimmäinen lento oli 15min myöhässä, ja laskeutui vielä siitä 10min myöhemmin mitä alun perin piti, niin tuli pieni stressi ja paniikki ehdinkö seuraavalle lennolle, koska vaihtoaika oli alun perin vain tunti. Onneksi jatkolento odotti vaihtolennolta tulevia, joten lopulta pääsin turvallisesti Suomeen. Nyt kuitenkin kerron vähän viimeisistä päivistä Saksassa.
Edersee Edersee Edersee Edersee Edersee Edersee
Lauantaina mentiin koko päiväksi Edersee -järvelle. Oli tosi hyvä sää ja käytiin siellä lähistöllä kelkkamäessä, uimassa ja katsomassa jotain linnaa ja patoa. Illalla menimme vielä ravintolaan syömään. Oli musta täydellinen viimeinen kokonainen päivä tälle reissulle!
Frankfurt Frankfurt Frankfurt Frankfurt Frankfurt Frankfurt
Eilen lähdettiin jo puolen päivän aikoihin ajamaan kohti Frankfurtin lentokenttää, jotta ehdimme vielä muutaman tunnin kierrellä Frankfurtin keskustassa. Siellä oli juuri meneillään joku Triathlon -kilpailu, niin keskustassa oli aika paljon ihmisiä ja hälinää. Oli 31 astetta lämmintä, joten siellä oli ihan super lämmin, ja mietin että miten ihmeessä ne kilpailijat oikein jaksavat urheilla yli 8 tuntia putkeen. Keskustassa kiertelyn jälkeen menimme lentokentän lähelle katselemaan lentokoneita ja syömään ennen paluulentojani.
Frankfurt Frankfurt
Oli kyllä tosi haikeata lähteä, mutta on täällä Suomessakin taas ihan mukava olla :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti